Zona VIP


┏(◕◡◕)┛ RPG FORUM-----JOIN US !-----Zona VIP┏(◕◡◕)┛
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  GalaxyGamer  

Share | 
 

 Personajele lui moi

Go down 
AuthorMessage
Luciferswife
Light
Light
avatar

Mesaje Mesaje : 4
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 20
Localizare Localizare : Meh

PostSubject: Personajele lui moi   Sat Dec 17, 2016 7:32 am

Nume: Voronick
Prenume:Alexandria Davidova
Rasa: Om
Varsta: 18
Hobby: Citește,cântă la pian,scrie,plimbări singuratice în natură
Descriere: Alexandria este o tânără studentă rusoaică în anul întâi la Facultatea de Științe Sociale.Aceasta este orfană și de un an locuiește și se întreține singură,lucrând la diverse job-uri cu jumătate de normă,ca și curățătoare sau vânzătoare la o florărie din aproprierea campusului unde studiază.Alexandria studiază pentru a deveni asistentă socială pentru că vrea să îi ajute pe copiii din orfelinate și centre de plasament să primească un tratament mai bun și afecțiune din partea celor care au grijă de ei,pentru că ea a simțit pe pielea ei abuzurile unui sistem defect în anii petrecuți la orfelinatul din care a plecat până la urmă tot singură și unde fusese constant maltratată de către îngrijitori.
Ajunsă acum la vârsta majoratului,și-a luat viața în propriile mâini și trăiește pe cont propriu.Deși orfană,aceasta are o inteligență și o compasiune înnăscute pentru cei din jur,ceea ce a ajutat-o să decidă ce vrea să facă cu viața ei și să poată obține o bursă la această facultate.
Este fragilă,delicată și sensibilă,cu o inimă mare,dar care poartă totuși cicatricile multor ani de suferință tăcută,de aceea Alexandria a devenit timidă până la exagerare și retrasă,solitară,venindu-i greu acum să își pună încrederea în alți oameni și bazându-se pe propria persoană și propriile puteri pentru a reuși.
Este deseori visătoare,cu capul în nori și cam neîndemânatică,încât văzând-o te întrebi cum de a putut îndura atâtea,mai ales că exteriorul ei fragil ascunde o minte tulburată de ideea că nu este îndeajuns de bună pentru a face o schimbare și de alte gânduri sumbre care o autodistrug încet-încet,aducând-o deseori în pragul depresiei.Îi lipsește încrederea în sine de multe ori și singura ei motivație e gândul că alți copii suferă,așa cum a fost ea și vrea să îi ajute.
Mereu fiind genul tocilarea simpatice,în școală chiar copiii erau duri cu ea,dar spre uimirea lor,aceasta nu a cedat în fața lor,ci în interiorul ei,dar și-a ascuns rănile și și le-a acoperit pe cele morale cu un zâmbet timid și misterios.
Într-o mulțime,ea se poate pierde foarte ușor,se poate amesteca și dispărea în peisaj,pentru că la prima vedere nu vezi nimic la ea care să te izbească,dar este o persoană cu adevărat talentată și are propriile ambiții și vise,care,dacă ar fi știute de alții,ar uimi pe mulți.
Nu are prieteni,fiind prea timidă și neisgură pe sine și pe alții pentru a socializa așa că atunci când a plecat în lume a trebuit să se descurce,așa că acum locuiește într-o garsonieră cu chirie rezonabilă,într-o clădire de modă veche și muncește la florărie drept vânzătoare când nu este la cursuri sau la o cafenea ca și chelneriță,iar în rest învață pentru a-și păstra bursa.
Face-claim: modelul Ala Sekula (pentru că nu pot să postez poze decât după 7 zile dar pentru că sunt o simpleton nu am văzut avertizarea decât după trei încercări nereușite bravo mie ! *facepalm*
Back to top Go down
View user profile http://andreeasdreams.tumblr.com
Aiko
Co Admin
Co Admin
avatar

Mesaje Mesaje : 3364
Reputatie Reputatie : 1
Varsta Varsta : 23
Localizare Localizare : Paris , France

PostSubject: Re: Personajele lui moi   Mon Dec 19, 2016 12:45 pm


♡♡♡♡♡Zona ViP♡♡♡♡♡

Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net
 
Personajele lui moi
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Zona VIP :: Rpg place :: Inscrieri personaje-
Jump to: